Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «ایمان عشایری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این شبکه در مرحله نخست با ساخت ۲ ایستگاه شتاب‌نگاری در شهر کرمانشاه راه‌­اندازی شد و در آینده با استقرار ایستگاه‌های بعدی در شهرستان‌های استان گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: تجهیزات شتاب‌نگاری نصب شده در این ۲ ایستگاه قابلیت رصد و ثبت رخدادهای زلزله با بزرگای بیش از ۲ ریشتر در پهنه استان کرمانشاه با حساسیت شتاب پنج هزارم سانتی متر بر مجذور ثانیه و در محدوده ±۲g (۲ برابر شتاب ثقل) را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات علمی دانشگاه رازی اضافه کرد، به علاوه این ۲ ایستگاه به صورت برخط و از راه دور رخدادهای زلزله در استان را به مرکز ثبت جنبش قوی زمین دانشگاه رازی ارسال خواهد کرد.

به گفته عشایری، ثبت رخدادهای زلزله در ایستگاه های محلی، علاوه بر امکان تدقیق موقعیت کانونی و رومرکزی زلزله ها، باعث تکمیل پایگاه شتاب‌نگاشت‌های متناسب با شرایط ساختگاهی متفاوت در مناطق شهری خواهد شد.

وی یادآور شد، با گسترش این شبکه به سایر شهرستان‌های استان کرمانشاه، اطلاعات دقیقتری از فعالیت لرزه‌ای گسل‌های لرزه‌زای استان در اختیار خواهد بود که در فرآیند تحلیل آسیب پذیری و خطرپذیری مستحدثات بسیار مهم است.

این ۲ ایستگاه شتاب‌نگاری به همت اساتید گرایش مهندسی زلزله گروه مهندسی عمران «دکتر ایمان عشایری و  دکتر مهنوش بیگلری» و همکاری حوزه معاونت پژوهشی، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی و مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه رازی در پردیس طاق بستان و پردیس کشاورزی راه­اندازی شد.

به گزارش ایرنا؛ زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت. 

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.

برچسب‌ها دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه کرمانشاه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه کرمانشاه دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه کرمانشاه زلزله دانشگاه رازی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان

غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه بازدید از نمایشگاه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این چنین رویداد‌ها در دانشگاه ضروری است، ادامه داد: به همین دلیل بخش‌هایی در دانشگاه آزاد واحد همدان برای انجام این امور در طول سال از جمله دفتری با عنوان ارتباط با صنعت و بخش پژوهشی مرکز رشد فعالیت می‌کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان افزود: بخش دیگر پایش مشکلات استان همدان و ارائه راهکار دانشگاهی در این حوزه است؛ به نحوی که هسته‌های فکری و دانشگاهی تشکیل شده و فعالیت می‌کنند.

خاکساری با بیان اینکه در حوزه آموزش نیز همین روند وجود دارد، تبیین کرد: حرکت دانشگاه به سوی رشته‌های مهارتی است؛ به طوری که رغبت دانش‌آموزان نیز به سمت تحصیل در هنرستان و آموزه‌های فنی بیشتر شده است.


وی متذکر شد: افزون بر دانشگاه، مدارس سما نیز فعال هستند، از سوی دیگر درصددیم با توجه به کارگاه‌های مجهز دانشگاه، هنرستان‌هایی در جوار دانشگاه برای رشته‌های کامیپوتر، گرافیک، صنایع شیمیایی و مکانیک با رویکرد مهارت‌محوری راه‌اندازی کنیم و در ادامه آن در حوزه تحصیلات دانشگاهی نیز استاد در عرصه به تدریس بپردازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به اینکه این اقدامات در راستای یافتن راه اشتغال دانشجو در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: رویداد صدرا با همت معاونت آموزشی و دانشکده مهارت برگزار و استقبال از آن بسیار خوب ارزیابی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با تأکید بر اینکه دانشجویان موافق استمرار چنین رویدادهایی هستند، گفت: از همین رو طرحی به‌منظور استقرار نمایشگاه دائمی همزمان با برگزاری کارگاه‌های مهارتی و کارآفرینی در دستورکار است تا ارتباط با دانشگاه و صنعت تقویت شود.

به گزارش آنا؛ رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برپا شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی